Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/nadjiodg/public_html/qa-include/qa-db.php on line 50
Kako provaliti u neciji Facebook profil? - Postavi pitanje i nadji odgovor!
  • Registracija
Dobrodošli na nadjiodgovor.com, zajednicu koja odgovara na postavljena pitanja.


Kako provaliti u neciji Facebook profil?

0 glasova
Kako provaliti u neciji Facebook profil?
pitano 5 godina pre od anonimno
izmenjeno pre 5 godina od megabacja

2 odgovora

0 glasova
Najbolji i najlaksi nacin da se provali u neciji Facebook nalog je da se sazna sifra. To znaci - gledanje u tastaturu dok se korisnik loguje, snimanje kamerom ili postavljanje programa koji zapisuje sve sto je uneto koristeci tastaturu.

Ovo je najlaksi nacin da se provali u neciji Facebook profil. Drugi nacini... pa zamislite samo koliko je slicnih pokusaja postojalo na sajtu od 500 miliona korisnika?! Mnogo. Zato je Facebook i postao veoma tezak za "provalu".
odgovoreno 5 godina pre od anonimno
0 glasova
zasto bi? Kako bih se ti osecala da neko provali u tvoj profil ili da te hakuju? Zelis li da mu uradis nesto loze (toj osobi kojoj zalis da provalis)!!! Ako imas svoj profil zasto bi ulazila u necji drugi? Znam nacin za to!!! Ali ga ne upotrebljavam!!! Taj nacin nije gledanje u tastaturu dok neko kuca lozinku niti snimanje kamerom vec malo vise programerska stvar!!!
odgovoreno 4 godina pre od anonimno

Slična pitanja