• Registracija
Dobrodošli na nadjiodgovor.com, zajednicu koja odgovara na postavljena pitanja.


Od cega rastu grudi?

+1 glas
Zanima me od cega rastu grudi, prvenstveno na ishranu mislim, a onda i kako na druge nacine mogu da nateram da mi rastu grudi? Da li ima nesto sto bih posebno trebala da jedem, pijem ili radim da bi mi rasle grudi. Od cega rastu grudi?
pitano 6 godina pre od anonimno

3 odgovora

0 glasova
Za sve one koje se boje skalpela ili zbog ubedjenja ne zele da se prepuste carima silikona...
Na radost mnogobrojnih dama pojavilo se vise proizvoda od kojih rastu grudi, neki su manje a neki vise ispitani. Evo nekih od njih...

Erdik, čiji je glavni sastojak hmelj koji blagotvorno utiče na rast grudi, a naučnici su to saznanje iskoristili za stvaranje specijalnog prehrambenog dodatka. Ova metoda podrazumeva rast grudi prirodnim i bezbolnim putem. Erdik se pije poput svakog drugog prehrambenog dodatka. Erdikova dnevna kalorijska vrednost je 70 kalorija. Pije se na sledeći način: posle prvog jutarnjeg napitka (može i kafe) piju se 2 do 4 tablete sa vodom. Sledi tuširanje i masaža grudi kremom dr Hubera, koji je izumitelj ovog proizvoda. Kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu nanosite je na čistu kožu grudi, na koju pre toga niste naneli nijedan drugi preparat. Tokom dana u ravnomernim dozama pije se oko 2 litre tečnosti. Na poluprazan želudac pre ručka popijte još 4 tablete erdika. Isti postupak ponovićete sa još 4 tablete pola sata pre večere. Ukoliko uzimate 10 tableta na dan, koristite erdik tokom 7 meseci, međutim ako ste nestrpljivi da vam grudi sto pre porastu, i njihov broj povećate do 15, skratite upotrebu na 6 meseci. Narednih pola godine koristite erdik 1-2 puta dnevno. Sve žene koje imaju problema s probavom, poput čira na želucu ili imaju neku od bolesti dojke, erdik smeju da piju samo uz lekarsko odobrenje. Tokom trudnoće i dojenja erdik se ne pije.

Takodje jos jedan preparat, od koga rastu grudi navodno, je voće pod nazivom aguaja ili na latinskom Mauritia flexuosa, ima povoljan učinak kako na grudi tako na celokupnu žensku figuru. Raste u Peruu, i kako tvrde sami Peruanci zaslužno je za širom sveta poznatu lepotu njihovih žena. Međutim, još uvek se ne uvozi kod nas.

Jedan od novijih izuma za rast grudi predstavlja i uređaj koji se zove BRAVA, a podrazumeva dve plastične “korpe”, povezane sa kompjuterom, koje se nose deset dana, po deset sati dnevno, a kako tvrdi Dr Rod Rohrich, sa Univerziteta iz Teksasa (SAD), učinak je stopostotan, uvećanje bar za jedan broj! Takođe je primećeno da grudi ne samo što su uvećane, već su takođe i podignute. Sistem radi na principu vakuuma,  pri čemu se grudi “izvlače” i time ćelije podstiču na brži rast. Do sada je zabeleženo 30.000 hiljada žena širom sveta koje su zadovoljne jer su se podvrgle ovoj metodi.

Na kraju treba predstaviti još jednu od inovacija u medicini koja podrazumeva tehnologiju koja se koristi na klinici u Beču, inače prvoj u Evropi koja koristi ovaj metod za povecanje- rast grudi. Naime, ova metoda se sastoji od premeštanja matičnih ćelija i masnoca koje su izvađene laganom liposukcijom posebnim tankim cevčicama (mikrokanulama) sa nekog drugog dela tela (bedra ili stomak), na kome se nalazi neželjeno salo,  u predeo grudi, čime se dobija povećanje volumena u ovom predelu, bez umetanja plastičnih i veštačkih materijala. Ovakvim zahvatom moguće je povećati grudi za jednu ili dve veličine. Implantirani volumen sala sa matičnim ćelijama će biti gotovo u potpunosti očuvan. Nakon ovog tretmana, grudi ne samo da izgledaju potpuno prirodno, već su takve i na dodir!

Cula sam da erdik (prvi spomenuti nacin za rast grudi) ima da se kupi u prodavnicama zdrave hrane.

P.S.
A uvek mozete pokusati sa plazmom... :)
odgovoreno 6 godina pre od Petra (1,990 poena)
Da li od slaga rastu grudi?
0 glasova
Radi se o velikom problemu zbog kojeg žene često gube samopouzdanje, ali, postoje oni koji misle da ga je u suštini vrlo lako rešiti. Milioni žena duž sveta htele bi da imaju veće grudi, a da bi to uspele potrebna je samo jedna stvar - estrogen. Potrebno je uneti veće količine estrogena u telo, hormona koji je odgovoran za onu seksi zakrivljenost i obline, a time znači i veće grudi. Istovremeno, estrogen je krivac zbog kojeg tolike žene pate od kompleksa malenog poprsja.
 
Estrogen je rešenje
Problem s tim hormonom je jednostavan - tokom puberteta on obavlja ključnu funkciju u pretvaranju devojke u ženu, započinje menstrualni ciklus, zaobljuje liniju i povećava grudi. Njegova važnost je ogromna tokom tog perioda i upravo zato što neke žene ranije iziđu iz puberteta imaju manje grudi jer ne stignu da se razviju u potpunosti.
 
Od 12 do 16 godine žensko telo je prepuno estrogena, ali, po izlasku iz puberteta njegova količina opada zbog čega grudi ostaju velike (ili male) toliko koliko su velike do kraja života. Istina, situacija se nešto menja tokom trudnoće, ali to je druga priča.
 
Rešenje je jednostavno - trebate da na prirodan način unesete više estrogena u svoje telo, a srećom to je element koji može da se pronađe u raznim biljakama i travama.Soja i tofu
Taj hormon prisutan je u bilju pod nazivom fitoestrogen (u doslovnom prevodu "biljni estrogen"). Sojini proizvodi i tofu (sojin sir) sadrže mnogo fitoestrogena i bogati su izoflavonoidima. Idealna dnevna količina ovih namirnica bi bila 100 do 200 mg na dan, što se nalazi u 350 g sojinog mleka ili 75 g sojinog sira. Ishrana zasnovana na soji koja sadrži fitoestrogene ujedno omogućava i lakše podnošenje menopauzalnih tegoba, i smanjuje navale vrućine. Ostale namirnice bogate fitoestrogenima su indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, semenke lana, jabuke i bademi.
 
Sad veće grudi više nisu fantazija. Navalite na ove namirnice (napominjemo: umjereno!) i uskoro ćete morati da kupite nešto veći grudnjak. Uživajte dok se muškarci okreću za vama!
odgovoreno 5 godina pre od Stanoje Simic (7,820 poena)
0 glasova
pa jedi kuvano
odgovoreno 5 godina pre od anonimno

Slična pitanja